
Sirove palačinke
Sastojci:
-
2
banana ili kruška i banana
-
½
šalice mljevenog lana
-
½
šalice vode
-
Par kapi limuna
Postupak: sve sastojke staviti u blender, miksati do fine strukture.
Smjesu rasporediti u dehidrator i
dehidrirati na 43 st. 8 sati.
Puniti s čoko kikiriki namazom ili
čoko namazom od avokada.

Sastojci:
- 1
½ šalica očišćenih sirovih ne prženih kikirikija
- ½ šalice badema (namočenih posušenih)
- ½ šalice fino mljevenog rogača
- 1
šalica kokosovog ulja
- 1
šalica bademovog mlijeka
- 1
mala žličica soli
- Cimet
- Aroma
vanilije
- 10
datulja (namočenih par sati)
- 3
žlice agava sirupa ili 2 žlice meda
Postupak:
Staviti
u blender 1 šalicu kikirikija i pola šalice badema, samljeti do finog brašna, dodati drugu polovicu kikirikija, sve zajedno
još blendati tako da dobijemo i grublje komade. U sjeckalici ili u blenderu
samljeti namočene datulje, sve sastojke sipati u posudu te dodati, rogač,
cimet, sol, vaniliju, bademovo mlijeko i agava sirup. Sve ručno promiješati.
Staviti u staklenku. Dobije se 360 gr. kremnog namaza.
Nema komentara:
Objavi komentar