Sastojci:
- 1
šalica maslinovog ulja
- Pola
šalice sirovog bademovog ili nekog drugog mlijeka
- 1 žličica
himalajske soli
- Sok
od pola limuna
- Papar
- Komad
svježeg luka
- ½ češnja češnjaka
- vezica peršina
- pola
ribanog svježeg krastavca
Postupak:
Staviti
u blender maslinovo ulje, mlijeko, sol, limunov sok, blendati do potrebne
gustoće, dodati naribani luk, češnjak, sjeckani peršin i naribani svježi krastavac.
Poslužiti
kao preljev na sirove špagete, povrtne okruglice, salate ili gdje već zatreba.
Podloga ovoga sirovog umaka je ista kao i za sirovu majonezu:
1 šalica maslinovog ulja
- Pola šalice sirovog bademovog ili nekog drugog mlijeka
- 1 žličica himalajske soli
- Sok od pola limuna
- Papar
Nema komentara:
Objavi komentar