četvrtak, 6. ožujka 2014.

Potpun obrok u mikročesticama

Prije podne pa sve do 16 sati sam na zelenim kašastim sokovima s udjelom voća od 40% i zelenja 60%. Sve to pripremim navečer, u jutro flašice strpam u torbu i tako opskrbljena krećem na posao, uz to dodam još poneko voće, obično to bude jabuka, naranča, sušeni kelj ili neki sušeni  sirovi krekerčić. Tako provedem dan na poslu uz 'zelenu infuziju' i malo voća. Po povratku s posla napravim malo kaloričniji izdašniji smoothie, u koji dodam mlijeko i voće.
Imam vlastiti protokol uzimanja namirnica te slaganja obroka, što mi se pokazalo veoma dobro i učinkovito. Pred večer napravim neku miješanu salatu koju pojedem s krekerima, i tako bi je jela svaki dan. Za desert sušeno voće.  Ne volim puno petljati oko spremanja i pripremanja obroka koje bi mi oduzelo mnogo vremena, koje mi je dragocjeno kao i za većinu aktivno - poslovne populacije.
Pripremanje hrane blenderom je cool, jako zdravo, gospodski i modernistički jer se za apsorpciju tijela pripreme mikročestica koje brzo dopiru do naših stanica i nahrane je,


Vs. žvakanje cjelovite hrane.

Potrebni sastojci:
 -3 dcl sezamovog mlijeka
- 4-5 smrznutih jagoda
- 1 kiwi
- 1 banana
- 1 crvena naranča
- 2 manje ili jedna veća mlada mrkva

Nema komentara:

Objavi komentar